top of page

Mina tjänster

Som digital administratör erbjuder jag en bred palett av tjänster. Nedan presenterar jag några av dessa, men varje uppdrag är unikt. Berätta för mig om ditt företag och era behov så hittar vi en tjänstelösning som passar just er!

Ekonomi och redovisning

Jag hjälper ditt företag med löpande bokföring, fakturering, leverantörsfakturahantering, momsdeklarationer, löner med mera.

 

Vill du hellre sköta det löpande själv? Låt oss boka in ett handledningsmöte så hjälper jag dig på vägen!

Självklart hjälper jag er även att hålla koll på ekonomin med regelbundna ekonomiska avstämningar och rapporter, årsredovisning med mera.

Kundservice

En god kundrelation är A och O för ett hållbart företagande.

 

Som er kundservicemedarbetare kan jag bland annat sköta löpande mailhantering, skapa nyhetsbrev, kundsupport via era sociala medier, kundbokningar, med mera. Allt för att era kunder ska slippa vänta för länge på svar och istället vända sig till en konkurrent. ​

Webb och sociala medier

Som kommunikatör gillar jag att lägga upp kommunikationsplaner, skapa och granska text, schemalägga och publicera på sociala medier, med mera.

Jag har tidigare bland annat innehållssynkat flerspråkiga webbplatser, målgruppsanpassat sociala medier och uppdaterat webbinnehåll i Wordpress på engelska, spanska och tyska.

Låt oss ta en kaffe! 

 

Hör av dig så tar vi ett kort första möte, helt utan kostnad så klart. Tillsammans pratar vi igenom din verksamhets utmaningar och behov och lägger upp en första plan för hur ett samarbete skulle kunna se ut. 

 

Efter vårt möte återkommer jag med en sammanfattning av vad vi kommit fram till, förslag på upplägg och en första prisbild. Först efter det tar ni beslut om eventuellt samarbete och vi kan köra igång.

bottom of page